Het Styling Team aan het woord

0 Comments

Styling

Het stylingteam is een gezellige en diverse groep dames van jong tot oud. Deze dames zorgen ervoor dat de artiesten er top uitzien. Zij verzorgen de make up en geven ook advies over de kleding.

Kleding

Als de lijst met alle liedjes bekend is, dan worden allereerst de foto’s van de originele artiesten erbij gezocht. Vervolgens worden deze foto’s naar de artiesten gestuurd, zodat de artiesten een mooie richtlijn hebben voor de type kleding die gedragen kan worden tijdens de Sjoowavond. De dames van het kleding & Visagie team helpen de artiesten eventueel bij de selectie van de kleding voor beide avonden, mochten zij er niet uitkomen.

Schminken

Het schminken gebeurt altijd boven bij de Bebsel. Op de eerste verdieping wordt een echte kapsalon, kleed- en schminkruimte gecreƫerd. Er is ook een kapster aanwezig die de haarstyling verzorgd van het echte haar of de pruiken die gedragen worden. En daar maken we het met elkaar heel gezellig, zodat de artiesten zich op hun gemak voelen. De artiesten kunnen zich dan volledig concentreren op hun optreden(s).