Het regieteam aan het woord.

0 Comments

Dit jaar wordt alweer voor de 43e keer ‘De Sjoowavond’ georganiseerd door C.V. de Deurdouwers. Twee avonden trekt de organisatie volle zalen met muziek van eigen bodem. Een feestje bouwen zonder tent, maar wel met muziek gemaakt en gezongen door muzikanten uit de hele Hof van Twente. Door de jaren heen hebben de Sjoowavonden al heel wat talentvolle zangers en zangeressen voort gebracht en ook dit jaar staan ze weer op het podium bij De Bebsel.

De artiesten en bandleden zijn al druk aan het repeteren en de kaartverkoop is in volle gang. Mocht je dus nog kaarten willen voor vrijdag 18 maart of zaterdag 19 maart, wees er snel bij. Ze zijn t/m 15 februari nog in de voorverkoop. Verkrijgbaar via de site: www.sjoowavond.com, bij de Bebsel en bij de Primera.

Wie zijn wij?

Laten we ons even kort voorstellen. Wij, Herjan Meutstege en Anne Marie Visser, mochten dit jaar weer een Sjoow in elkaar zetten. Voor Herjan is dit alweer de 6e keer en voor Anne Marie de 2e keer. Ons doel is om jong en oud te trakteren op een super avond uit.

Elk jaar streven we er naar om weer een geweldig programma in elkaar te draaien. We kunnen u zeggen dat we zéér tevreden zijn over het resultaat. Het programma ziet er geweldig uit.

Dit jaar hebben we de Sjoow een zomers tintje gegeven. Tip: Kleedt u zich dus niet te warm aan!

Wat kun je dit jaar verwachten?

De ‘Summer Night Sjoow’ zal het publiek in zomerse sferen brengen met een zeer gevarieerd programma. Lekkere dansnummers, mooie luisterliedjes, geweldige acts, swingende medleys en heerlijke meezingers komen voorbij. Ook het Goorse Schlagerkoor is dit jaar weer van de partij. We beloven U dat het één groot feest gaat worden. Mis het dus niet!!!

Enthousiaste groeten van het regieteam

Related Posts