Het Dansteam aan het woord

Het Styling Team aan het woord
2 maart 2016
De Artiesten aan het woord
5 maart 2016

Even voorstellen

Wij doen voor de 3e keer mee aan de Sjoowavond. Wie zijn wij in drie zinnen: Zindelijk, onzinnig en vaak buiten zinnen. Ons favoriete vakantieland is Mallorca. Wij zouden graag nog een keer naar Brazilië willen, zodat we daar misschien echt kunnen leren dansen. Zomer(vakantie) is voor ons pas lang genoeg wanneer we zes maanden lang kunnen relaxen op de Kaapverdische Eilanden. De ultieme zomerhit voor ons is Toppertje van Guillermo en Tropical Danny. Onze mooiste/ gekste vakantieherinnering is dat Lisa als soloartiest verder wilde en ons dansend in de steek liet op de boulevard in Mallorca. Gelukkig hebben we haar kunnen over halen om als groep bij elkaar te blijven. Naar een onbewoond eiland zouden wij de volgende 3 dingen meenemen: een lekkere vent met bruin haar, een lekkere vent met blond haar en een lekkere vent met zwart haar.

Comments are closed.

Sjoowavond 2020 afgelastBelangrijke mededeling

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen en ingelaste maatregelen rondom de indamming van het coronavirus in Nederland heeft het bestuur van de Deurdouwers besloten om de Sjoowavonden  van 13, 14 en 15 maart niet door te laten gaan in 2020.

Het Sjoowweekend wordt verplaatst naar 19, 20 en 21 maart 2021 en zal wederom bij De Bebsel plaatsvinden. De reeds verkochte kaarten blijven geldig voor de Sjoows in 2021. We verwelkomen u dan ook graag bij de Colourful Sjoow.