De Artiesten aan het woord

0 Comments

Een kijkje in de keuken

Ieder jaar zetten veel mensen zich in om de Sjoowavond tot een succes te maken. In eerdere berichten van Sjoowtalk zijn het regieteam, stylingteam en dansteam al aan het woord geweest. Ook ik wil graag een kijkje in de keuken van de Sjoowavond geven.

De artiest

Ik ben Priscilla Otte en doe dit jaar voor de 6e keer als artiest mee aan de Sjoowavond. Dit jaar zullen we de ‘Summer Night Sjoow’ neerzetten. Dit heerlijke zomerse thema heeft voor mij de donkere winterse dagen een stuk zonniger gemaakt. Het optreden tijdens de Sjoowavond brengt de nodige repetities met zich mee. Zo ben ik sinds november al druk aan het repeteren met Anne Marie uit het regieteam en staan de gezamenlijke repetities met alle artiesten en band ook weer voor de deur.

Genieten

De periode voor de Sjoowavond is intensief, maar ik vind het heerlijk om mij samen met alle anderen in te zetten voor de Sjoowavond. We zijn met een grote enthousiaste groep mensen achter de schermen en dat maakt dat de Sjoowavond de Sjoowavond is. Hoe spannend ik het ook vind om op het podium te staan, ik weet dat de anderen mij erdoorheen helpen en mij steunen. Iedereen is supportive en dat hoort ook als je je samen ergens voor inzet. Dit alles maakt dat ik het heerlijk vind om op het podium te staan en dat ik van elke seconde geniet! Dit genieten hoop ik op het publiek over te brengen, zodat zij een leuke avond hebben!

Komt tot zien!

Ik hoop dat beide avonden weer goed gevuld zullen zijn met een fijn publiek. Dus als u nog geen kaartjes hebt, koop deze dan snel! Tickets zijn alleen nog voor de vrijdagavond verkrijgbaar via o.a. www.sjoowavond.com. Het beloven zomerse avonden te worden tijdens de ‘Summer Night Sjoow’. Dit wilt u toch zeker niet missen?!