Contact

Eind jaren ’60 werd de Sjoowavond geboren. We hebben inmiddels een lange historie, met onder andere het winnen van een aantal Schoolfeest Carnavalsoptochten als hoogtepunt. Door de jaren heen is het uitgegroeid tot wat het vandaag is: een jaarlijks terugkomend feest met 2 spectaculaire Sjoowavonden. Veel van onze lokale helden staan op het podium en ook jij mag absoluut niet ontbreken. Bestel je tickets dus snel via de homepage! OP = OP

Als je verder nog vragen hebt, twijfel dan niet deze te stellen. Vul het contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

Goorse Culturele Vereniging ‘De Deurdouwers’
Spreeuwenstraat 40
7471 HB Goor
KvK: 40073417
E-mail contactpersoon: Laurens Otte

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Sjoowavond 2020 afgelastBelangrijke mededeling

  Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen en ingelaste maatregelen rondom de indamming van het coronavirus in Nederland heeft het bestuur van de Deurdouwers besloten om de Sjoowavonden  van 13, 14 en 15 maart niet door te laten gaan in 2020.

  Het Sjoowweekend wordt verplaatst naar 19, 20 en 21 maart 2021 en zal wederom bij De Bebsel plaatsvinden. De reeds verkochte kaarten blijven geldig voor de Sjoows in 2021. We verwelkomen u dan ook graag bij de Colourful Sjoow.