Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten omtrent Sjoowavond.

Alle prijzen van Sjoowavond zoals vermeld op onze website zijn vaste prijzen, tenzij nadrukkelijk anders wordt vermeld.

Per bestelling rekent Sjoowavond € 0,50 transactiekosten. Wanneer u voor beide avonden tickets koopt verrekenen wij slechts eenmalig transactiekosten. Wel dient u dan gelijktijdig af te rekenen. Wanneer u afzonderlijk kaarten koopt voor de verschillende avonden, betaalt u twee keer transactiekosten. U kunt eventueel gelijktijdig tickets kopen voor familie / vrienden. Misbruik voorbehouden.

Tickets worden verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Sjoowavond is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen door het foutief opgeven van e-mailadressen.

Wij nemen geen tickets retour. Tickets zijn echter niet naamsgebonden. Dat wil zeggen dat u vrij bent uw tickets weg te geven of verkopen. Misbruik voorbehouden. In geval van misbruik nemen wij maatregelen.

Bij binnenkomst scannen wij uw ticket. Elk ticket is voorzien van een unieke code, maximaal 1 persoon per ticket. Zorg er daarom voor dat degene voor wie het ticket bedoeld is, de enige persoon is die het ticket in bezit heeft. Wanneer een ticket al gescand is op de avond, komt de persoon met hetzelfde ticket (of kopie daarvan) niet meer binnen.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website.